Λίγα λόγια για το blog αυτό.

Ο σκοπός αυτού του blog είναι απλά να παρουσιάζω κάποιες προτάσεις στοιχηματισμού (μετά από προσωπική μελέτη) αλλά και μερικές απόψεις (δικές μου ή μη) για διάφορα αθλητικά θέματα.

Να πω απλώς ότι μελετάω για το στοίχημα ΚΥΡΙΩΣ premier league, bundesliga, primeda division και ελληνική super league, άρα να περιμένετε η πλειοψηφία των προτάσεων να είναι από αυτά τα πρωταθλήματα.

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ, 2/10


16.30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ


Ήταν που ήταν χάλια η άμυνα των γηπεδούχων, αποβλήθηκε και ο βασικός αμυντικός Brouwers (6 συμ), και να δω ποιοι θα παίξουν κόντρα στους Grafite, Džeko και Diegο. Είναι τραυματίας ο επίσης βασικός αμυντικός Dante(4 συμ).

Καλό το διπλό στο 2,15.


16.30 ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΚΟΛΩΝΙΑ

Ξεκίνησε καλά η Φράιμπουργκ, αδικείται από τις 2 τελευταίες της ήττες, όπου το Χ θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Έχει καλύτερη ομάδα από την Κολωνία, η οποία σκοράρει σπάνια, αν και έχει Ποντόλσκι μπροστά.

Μία σοβαρή απουσία για κάθε ομάδα, ο αμυντικός Butscher (6 συμ) για τους γηπεδούχους και ο μεσοεπιθετικός Freis (3 ως βασικός, 2 ως αλλαγή) Υπέρ της Φράιμπουργκ η προιστορία, υπέρ της Φράιμπουργκ και εγώ.

στο 2.30 ο άσσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου