Λίγα λόγια για το blog αυτό.

Ο σκοπός αυτού του blog είναι απλά να παρουσιάζω κάποιες προτάσεις στοιχηματισμού (μετά από προσωπική μελέτη) αλλά και μερικές απόψεις (δικές μου ή μη) για διάφορα αθλητικά θέματα.

Να πω απλώς ότι μελετάω για το στοίχημα ΚΥΡΙΩΣ premier league, bundesliga, primeda division και ελληνική super league, άρα να περιμένετε η πλειοψηφία των προτάσεων να είναι από αυτά τα πρωταθλήματα.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ (για bundesliga)

Βέρντερ - Φράιμπουργκ
Εκτός του ότι η Βέρντερ είναι παραδοσιακά μία από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες της Ευρώπης, έχει και εσωτερικά προβλήματα. Κάποιες δηλώσεις του τερματοφύκαλα Wiese σχετικά με το ότι δεν κατάφερε η ομάδα να καλύψει το κενό του Ozil, έφερε την οργισμένη απάντηση του (αντικαταστάτη του Ozil στην ενδεκάδα) Hunt.
Επίσης, η διοίκηση αποφάσισε να παγώσει τους μισθούς των παικτών σαν ποινή για τις άσχημες εμφανίσεις τους.
Μην ξεχνάμε ότι ακολουθεί το κρίσιμο ματς με την Twente για το champions' league στο οποίο έχει μείνει κάπως πίσω η Βέρντερ
Παραμένουν τραυματίες οι αναντικατάστατοι Naldo (βασικός αμυντικός όταν είναι καλά) και Pizarro (βασικός επιθετικός) ενώ είναι αμφίβολος ο επίσης αναντικατάστατος μέσος Frinks.

H Fraiburg πηγαίνει να παίξει χωρίς άγχος και με τον επιθετικό Cissé σε φόρμα (7συμ/7 γκολ).
Η Βέρντερ είναι 13η με 8 βαθμούς ενώ η Φράιμπουργκ είναι 5η με 12 βαθμούς. Και στην Βέρντερ δίνεται 1.55 (ιντερντετ) και 1.40 (ΟΠΑΠ)!!!! δεν νομίζω ότι θα τσιμπήσω.


ΜΑΙΝΤΣ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ


Μάιντς - Αμβούργο.

Για την Μάιντς δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. 7 νίκες σε 7 αγώνες (κάτι που ξέρουν όλοι όσοι παίζουν στοίχημα)
και να δούμε αν θα συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς (κάτι που επίσης προβληματίζει όλους όσους τζογάρουν).

Για το Αμβούργο υπάρχει κάτι ενδιαφέρον.

Οι David Jarolim (μέσος,7βασ.), Mladen Petric (επιθ. 2βασ,1 αλλ, 1 γκολ),
Dennis Aogo (0 συμ), Dennis Diekmeier (αμυντ. 0 συμ) Maxim Choupo-Moting (επιθ. 3 βασ, 2 αλλ, 2 γκολ),
Elia (επιθ,5 βασ. 2 αλλ) μάλλον θα είναι εκτός αποστολής ( όταν βρω την αποστολή θα κάνω update), ενώ ο μέσος Pitroipa (6 βασ, 1 αλλ, 1 γκολ) δεν μπορεί να αγωνιστεί 90 λεπτά.

Άρα, έχουμε και λέμε: τέρμα: το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ίσως προτιμηθεί ο Drobny (ο γνωστός, πρώην του πανιωνίου, 0 συμ φέτος) αντί του βασικού Rost.
άμυνα: τα 2 μπακ ( Demel - Jansen) ήταν αμφίβολλοι μεσοβδόμαδα, αλλά μάλλον θα αγωνιστούν (άγνωστο αν θα είναι 100% έτοιμοι) ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο δεν αλλάζει (Westermann - Mathijsen)
κέντρο: αμυντικό χαφ ο Rincón(3 βασ,2 αλλ), στα άκρα Ze Roberto (7 βασ) και Kacar (0 βασ, 5 αλλ, 1 γκολ) και Trochowski (1 βασ, 5 αλλ) σαν 10άρι
επίθεση: van Nistelrooy (7 βασ, 4 γκολ) και Guerrero (3 βασ,1 αλλ, 1 γκολ)


Στην κρίση του καθενός αν με αυτές τις απουσίες του Αμβούργου μπορούμε να παίξουμε τον άσσο της Μάιντς στο 2.30 (στο ιντερνετ) ή 2.15 (ΟΠΑΠ)




ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ



Γνωστό το πως πάει η Μπάγερν στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα.
Αρκετές οι απουσίες της εν'όψη του αγώνα με το Αννόβερο. Ribery, Robben, van Bommel και Klose είναι εκτός, ενώ ο Σβάιστάιγκερ δεν θα ξεκινήσει, και την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα είναι έστω στον πάγκο.


Πολλές απουσίες και στο Αννόβερο. αμφίβολλοι οι Schulz (αμυν, 7 βασ),Fromlowitz (τερμ,7 βασ), Eggimann (αμυν 0 βασ), Andreasen (μεσ 0 βασ),Ya Konan (επιθ 6 βασ 3 γκολ),Beasley (0 συμ, 1 αλλ), και σίγουρα εκτός οι Haggui (αμυν, 6 βασ), Pogatetz (αμυν 6 βασ).

Απλά τα αναφέρω γιατί διάβασα 2 στοιχηματικές εφημερίδες οι οποίες ΔΕΝ αναφέρουν τις απουσίες του Αννόβερου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου