Λίγα λόγια για το blog αυτό.

Ο σκοπός αυτού του blog είναι απλά να παρουσιάζω κάποιες προτάσεις στοιχηματισμού (μετά από προσωπική μελέτη) αλλά και μερικές απόψεις (δικές μου ή μη) για διάφορα αθλητικά θέματα.

Να πω απλώς ότι μελετάω για το στοίχημα ΚΥΡΙΩΣ premier league, bundesliga, primeda division και ελληνική super league, άρα να περιμένετε η πλειοψηφία των προτάσεων να είναι από αυτά τα πρωταθλήματα.

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ - ΑΓΓΛΙΑ

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΕΒΕΡΤΟΝ

Δεν εντυπωσιάζει φέτος η Μπέρμιγχαμ, αλλά δεν χάνει και εύκολα (4 ισσοπαλίες σε 6 ματς). Στο γήπεδό της είναι αήττητη εδώ και 18 (!) παιχνίδια. Λείπει ο βασικότατος χαφ Gardner (6 συμ, οι 5 ως βασικός, και 3 γκολ) και ο επιθετικός McFadden (3 βασικός, 1 αλλ.)

Η Έβερτον συνεχίζει και αυτή ένα σερί που το ξεκίνησε πέρισυ, το σερί των τραυματισμών.Έξω ο επιθετικός Anichebe (χωρίς συμ), ο χαφ Rodwell (1β,1αλ) ο επιθετικός Saha (1β,2αλ). Δεν είναι νοκ-άουτ αλλά έχει πρόβλημα ο παικταράς Cahill (5β, 2 γκολ) ενώ ο προπονητής της Έβερτον δήλωσε πως άλλοι 2 παίκτες είναι αμφίβολλοι, χωρίς να θέλει να πει ποιοι. Ο ένας είναι μάλλον ο χαφ Οsman (3β,2αλ.

Η Έβερτον είναι η μόνη ομάδα της Πρέμιερ χωρίς νίκη ακόμα, και θα απογοητευτώ πολύ αν ξεκινήσει τώρα να κερδίζει.

Θυμίζω ότι και πέρισυ ξεκίνησε πολύ άσχημα η Έβερτον, και στην πορεία κατάφερε να κάνει ένα εκπληκτικό σερί που την έφερε ψηλά στην βαθμολογία. Καθόλου απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο και και φέτος.

Δεν είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσει η Μπέρμιγχαμ, αλλά πιστεύω ότι δεν θα χάσει.

Καλό το 1Χ στο 1.44, καλός (με ρίσκο) ο άσσος στο 2.70, καλό το UNDER στο 1.70 στα ανταλλακτήρια, μάλλον χαμηλό το 1.57 στους μπουκ.




ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ, ΩΡΑ 15.34, Για κάποιον λόγο, ο άσσος της Μπέρμιγχαμ έχει εκτοξευτεί στο 3.35 από το 2.95 που ήταν χθες! Στον ΟΠΑΠ βέβαια παραμένει 2.40....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου