Λίγα λόγια για το blog αυτό.

Ο σκοπός αυτού του blog είναι απλά να παρουσιάζω κάποιες προτάσεις στοιχηματισμού (μετά από προσωπική μελέτη) αλλά και μερικές απόψεις (δικές μου ή μη) για διάφορα αθλητικά θέματα.

Να πω απλώς ότι μελετάω για το στοίχημα ΚΥΡΙΩΣ premier league, bundesliga, primeda division και ελληνική super league, άρα να περιμένετε η πλειοψηφία των προτάσεων να είναι από αυτά τα πρωταθλήματα.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 1 (1.50)

Σε ανοδική πορεία η Βέρντερ, 3 νίκες και 1 ισσοπαλία στους τελευταίους 4 αγώνες για το πρωτάθλημα, ήττα στο κύπελλο μεσοβδόμαδα από την Μπάγερν αλλά με καλή εμφάνιση. Μοναδικές σοβαρές απουσίες, αυτή του τερματοφύλακα Wiese (8 βασ.) και (μάλλον) του αμυντικού C.Fritz (8 βασ.).

Δεν τα πάει και άσχημα η Νυρεμβέργη εκτός έδρας (0-3-2) όμως η συντηρητική τακτική που θα ακολουθεί, δύσκολα θα φέρει αποτέλεσμα στο "Βέζερ". Μόνη απουσία αυτή του αναπληρωματικού επιθετικού Bunjaku (3 βασ).

7-0-0 η παράδοση, πάμε για το 8/8.


ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 1 (αναλόγως τα τελευταία νέα, βλέπε ανάλυση αγώνα) 2.10


Από 3 σερί αρνητικά αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι (με εξαίρεση το κύπελλο μεσοβδόμαδα),
εκνευρισμένος ο προπονητής McClaren από τις εμφανίσεις της ομάδας. Αμφίβολος δίνεται ο αρχηγός και καλύτερος παίκτης της ομάδας Dzeko (9 βασ,5 γκολ) νοκ άουτ ξανά ο βασικός τερματοφύλακας Benaglio (7 βασ).

Τα πολλά προβλήματα των φιλοξενουμένων είναι αυτά που με κάνουν να βλέπω τον άσσο. Πιο συγκεκριμένα, τα δύο βασικά σέντερ μπακ είναι αμφίβολοι (Tasci και Niedemeier, 7 φορές βασικοί ο καθένας), το τρίτο σέντερ μπακ είναι και αυτός αμφίβολος (Boulahrouz, 2 βασ) και το τέταρτο σέντερ μπακ είναι σίγουρα εκτός! (Delpierre, 3 βασ). Δηλαδή υπάρχει η (ακραία) πιθανότητα να μην υπάρχει ούτε ένα σέντερ μπακ στην ενδεκάδα! Αυτό πάντως θα το ξέρουμε μόλις μάθουμε την ενδεκάδα, δηλαδή κανένα μισάωρο πριν την έναρξη.
Και σαν να μην έφταναν αυτά, αμφίβολος είναι και ο βασικότατος αμυντικός χαφ Kuzmanovic (9 βασ,3 γκολ), σίγουρα εκτός ο βασικότατος μέσος Gentner (9 βασ), ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ Egen (1 βασ) και ο αναπληρωματικός μέσος Didavi (3 βασ).

Αν επιβεβαιωθούν κάποιες από τις απουσίες της Στουτγάρδης, τότε έχει αξία ο άσσος. Αλλιώς μακριά.



Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ 1 (-1.5 γκολ Αρσεναλ) 1.50

Σε φόρμα η Άρσεναλ, βρίσκει εύκολα δίχτυα στο γήπεδό της (14 γκολ σε 4 ματς), αρχίζουν και μειώνονται κάπως οι απουσίες της. Αυτήν την φορά θα λείπουν μόνο οι Almunia (τερμ, 6 βασ), Vermaelen (αμυν, 3 βασ), Diaby (μεσος, 6 βασ, 1 αλλ, 1 γκολ), Van Percie (επιθ, 1 βασ, 2 αλλ), Gibbs (αμυν, 1 βασ) και Wilshere (μεσος, 6 βασ, 2 αλλ).

Η Γουέστ Χαμ προσπαθεί, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται τελευταία στην βαθμολογία. Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Upson (8 βασ) και ο ημιβασικός επιθετικός Piquionne (6 βασ, 3 αλλ, 2 γκολ).

Δεν νομίζω να αντέξει στο Emirates η Γουέστ Χαμ, και πιστεύω ότι θα χάσει με διαφορά μεγαλύτερη του 1 γκολ. Γι'αυτό επιλέγω το χάντικαπ -1.5 γκολ για την Άρσεναλ.




ΜΠΑΚΜΠΕΡΝ - ΤΣΕΛΣΙ 2 1.45

17η στο πρωτάθλημα η Μπλάκμπερν, δεν πείθει ότι είναι για σπουδαία πράγματα φέτος.
Έχει πρόβλημα στο γκολ και δεν εκμεταλλεύεται την έδρα της όσο θα ήθελε. Λείπει ο χαφ Nzonzi (5 βασ, 4 αλλ, 1 γκολ) και ο χαφ Grella (3 βασ, 1 αλλ).
Σοβαρότατη παρουσιάζεται η Τσέλσι, έστω και αν δεν βγάζει μάτια με την απόδοση της. Λείπει πάλι ο Lampard και ο Benayoun, αλλά επιστρέφει ο Alex και την προηγούμενη εβδομάδα γύρισε ο Drogba.
1-2-6 έχει η Τσέλσι στην έδρα της Blackburn.




Φούλαμ - Γουίγκαν Χ(2) (αναλόγως και τα αγωνιστικά νέα)

Κοντράραμε την Φούλαμ την προηγούμενη εβδομάδα και δικαιωθήκαμε. Θυμίζω ότι την κόντραρα γιατί λείπανε οι 4 βασικοί της χαφ! Εναντίον της Γουίγκαν, θα λείψουν πάλι σίγουρα οι 2 βασικοί χαφ (Duff και Etuhu) και είναι αμφίβολοι οι άλλοι 2 (Murphy και Davies). Θα περιμένω τις ενδεκάδες, και αν ξαναπαίξει η Φούλαμ με τα αναπληρωματικά της χαφ (Greening, Gera, Kamara και σία) τότε θα την ξανακοντράρω.
Η Γουίγκαν στους τελευταίους 7 αγώνες έχει χάσει μόνο από την Μάνστεστερ Σίτι.
Δεν παίζει ο Boyce (αμυν, 8 βασ, 1 αλλ) και ο Gohouri (αμυν, 7 βασ) είναι αμφίβολος.
Άρα: περιμένουμε τα τελευταία νέα και αναλόγως πράττουμε.




ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Under 1.55

Ψιλοντεφορμέ ο Άρης, ούτε φέτος έχει λύση στο επιθετικό του πρόβλημα. Εκτός αποστολής ο επιθετικός Τσέζαρεκ (4 βασ, 2 αλλ), ο αριστερός μπακ Μισελ (6 βασ) και ο αμυντικός μέσος Πρίττας (4 βασ).
Αρκετά άτυχος ο Ατρόμητος, δεν παίρνει τα αποτελέσματα που δικαιούται. Θα παίξει χωρίς τον μέσο Σαρμιέντο (6 βασ) και τον αμυντικό Σαμπού (6 βασ, 1 γκολ).
Δεν βλέπω πως θα ξεφύγει το ματς από το under. Εγώ εδώ θα ρισκάρω και θα παίξω και το χάντικαπ +1 για τον ατρόμητο (αν ο Αρης κερδίσει με 2 γκολ και πάνω, χάνω το στοίχημα, αν κερδίσει με 1 γκολ, μου επιστρέφεται το στοίχημα ενώ αν έρθει Χ ή 2, φυσικά κερδίζω) γιατί δεν βλέπω τον Άρη να νικάει, και αν νικήσει, δεν θα νικήσει με πάνω από ένα γκολ.




ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ 1 1.75

Δεν έχει περιθώρια για άλλη γκέλα η Λάρισα, κρίσιμο παιχνίδι, αν δεν το κερδίσει, θα φύγει ο προπονητής, ίσως κάποιοι παίκτες και ίσως και ο ίδιος ο Πηλαδάκης! Καλύτερο αντίπαλο δεν θα μπορούσε να βρει όμως, καθώς η Ξάνθη εκτός έδρας είναι πολύ αδύναμη, με χρόνιο επιθετικό πρόβλημα.
Ο Μπλάζεκ είναι η μόνη σοβαρή απουσία της ΑΕΛ και ο Στρμπα της Ξάνθης.



ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

16.30 ΒΕΡΝΤΕΡ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 1
16.30 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 1 (περιμένοντας και τα νέα)
17.00 ΑΡΣΕΝΑΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1 (-1.5 γκολ για Αρσεναλ)
17.00 ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΤΣΕΛΣΙ 2
17.00 ΦΟΥΛΑΜ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ Χ(2) (περιμένοντας νέα)
17.15 ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ UNDER (+1 γκολ για ατρόμητο)
17.15 ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ 1

τα λέμε σε λίγο για τους βραδινούς ισπανικούς αγώνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου