Λίγα λόγια για το blog αυτό.

Ο σκοπός αυτού του blog είναι απλά να παρουσιάζω κάποιες προτάσεις στοιχηματισμού (μετά από προσωπική μελέτη) αλλά και μερικές απόψεις (δικές μου ή μη) για διάφορα αθλητικά θέματα.

Να πω απλώς ότι μελετάω για το στοίχημα ΚΥΡΙΩΣ premier league, bundesliga, primeda division και ελληνική super league, άρα να περιμένετε η πλειοψηφία των προτάσεων να είναι από αυτά τα πρωταθλήματα.

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΑΙΝΤΣ OVER 1.85

Και μόνο το ότι η Φράιμπουργκ έχει 5 over σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες, κάνει το over value σε αυτό τον αγώνα.
Επίσης, το ρόλο του θα παίξει το ότι η γηπεδούχος θα είναι χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα της Pouplin και τον βασικό αμυντικό Butscher.

Η Μάιντς (που έχει 2 over στους 4 εκτός έδρας αγώνες της) θα είναι πλήρης.




ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝ. 2 1,55

Παραπαίει η γηπεδούχος, η οποία έχει και τις σοβαρότατες απουσίες των Arango (χαφ,8 συμ) και Marx (χαφ 9 συμ) συν κάποιες άλλες μακροχρόνιες.

Η Μπάγερν ξεκινάει την αντεπίθεση της, και κόντρα στην χειρότερη άμυνα (και ίσως και ομάδα) του πρωταθλήματος, το 1.55 είναι Fair.




ΦΟΥΛΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 1Χ


Αξιόπιστη η Φούλαμ φέτος, οι 2 πρόσφατες ήττες της οφείλονται σε μεγάλο ποσοστό στο ότι έπαιζε με πολλές απουσίες στην μεσαία γραμμή. Επανήλθαν όμως όλοι οι απόντες (τελευταίοι οι Duff και Etuhu) και έτσι τώρα θα δούμε μία καλή ενδεκάδα.

H Aston villa έχει έναν προπονητή που προσωπικά δεν έχω σε μεγάλη εκτίμηση (Ουγιέ). Μετά τον αναμενόμενο ενθουσιασμό από την αλλαγή προπονητή, ο οποίος συνοδεύτικε με κάποια καλά αποτελέσματα, η Aston Villa άρχισε τις κακές εμφανίσεις.

Σε αυτόν τον αγώνα, θα παίξει χωρίς επιθετικό, καθώς οι Carew, Heskey και Agbonlahor είναι νοκ-άουτ, και ο μόνος επιθετικός που έχει μείνει είναι ο 19χρονος Delfouneso που έχει αγωνιστεί 16 λεπτά στο πρωτάθλημα ως τώρα. Σημαντική επίσης η απουσία του Petrov (χαφ, 9 συμ).

Δεν νομίζω ότι θα αποδράσει με νίκη η Βίλα. Η πιο ριψοκίνδυνη επιλογή είναι ο άσσος στο 2,10, πιο safe είναι το 1Χ (1,33) και υπάρχει επίσης και το draw no bet στο 1,50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου