Λίγα λόγια για το blog αυτό.

Ο σκοπός αυτού του blog είναι απλά να παρουσιάζω κάποιες προτάσεις στοιχηματισμού (μετά από προσωπική μελέτη) αλλά και μερικές απόψεις (δικές μου ή μη) για διάφορα αθλητικά θέματα.

Να πω απλώς ότι μελετάω για το στοίχημα ΚΥΡΙΩΣ premier league, bundesliga, primeda division και ελληνική super league, άρα να περιμένετε η πλειοψηφία των προτάσεων να είναι από αυτά τα πρωταθλήματα.

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Τετάρτη 24/11

ΧΑΠΟΕΛ Τ.Α - ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2 (1,73)

Αναβλήθηκε το παιχνίδι της Μπενφίκα για το πορτογαλικό πρωτάθλημα, το οποίο σημαίνει ότι οι Πορτογάλοι είχαν 10 μέρες να προετοιμαστούν για το τεράστιας σημασίας (σύμφωνα και με τον προπονητή τους) παιχνίδι. Η Μπενφίκα ξέρει ότι με νίκη σήμερα, θα θέλει νίκη στο γήπεδό της την τελευταία αγωνιστική με την Σάλκε, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ αποτελεσμάτων των άλλων αγώνων, για να περάσει στην επόμενη φάση. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο επιθετικός Καρντόσο και βρίσκεται στην (πλήρης) αποστολή της ομάδας του.


ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ 1 (1,20)

Η Βαλένθια με νίκη σήμερα εξασφαλίζει την πρόκριση, αν δεν νικήσει η Ρέιντζερς την Μάνστεστερ (που είναι το πιο πιθανόν). Παρ'όλο που θα λείπει ο βασικός τερματοφύλακας Cesar και οι ΒΑΣΙΚΟΙ αμυντικοί Miguel, MAthieu, Navarro και οι ημιβασικοί μέσοι Fernandes και Topal, πιστεύω ότι θα νικήσει την ίσως πιο αδύναμη ομάδα του φετινού Champions League, η οποία ΔΕΝ έχει πετύχει ακόμα γκολ στην διοργάνωση, ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ηττήθηκε με 0-4 από την Βαλένθια.

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ - ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ Γ. 2 (1.70)

Αν χάσει σήμερα η Μάνστεστερ, με πιθανή ήττα την τελευταία αγωνιστική από την Βαλένθια μένει έξω. Οι μόνοι βασικοί που δεν ταξίδεψαν στην Σκωτία είναι οι αμυντικοί Ferdinand, Vidic και ο μέσος Fletcher. Η ενδεκάδα της Μάνστεστερ αναμένεται δυνατή, καθώς την αποστολή την απαρτίζουν οι:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ Amos, van der Sar
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ Brown, Evans, Evra, Fabio, O'Shea, Rafael, Smalling
ΜΕΣΟΙ Anderson, Bebe, Carrick, Giggs, Nani, Obertan, Park, Scholes
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ Berbatov, Hernandez, Macheda, Rooney.

Ο προπονητής της Ρέιντζερς, Σμιθ, έχει χάσει τα 7 από τα 9 ματς με αντίπαλο τον Φέργκιουσον, ενώ στα άλλα 2 τα ματς έληξαν ισόπαλα.

Επίσης να πούμε ότι η Ρέιντζερς δεν θα έχει τον βασικό μέσο Edu, τον βασικό αμυντικό Bougherra ενώ αμφίβολος είναι και ο βασικός αμυντικός Papac.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2 1,33


Το γεγονός ότι ο Παναθηναικός άλλαξε προπονητή, δεν σημαίνει ότι τα προβλήματα που είχε ο Παναθηναικός εξαφανίστηκαν. Ίσως σε βάθος χρόνου ο Φερέιρα να αλλάξει πολλά, αλλά προς το παρών δεν έχει προλάβει να δώσει το στίγμα του.

Η Μπαρτσελόνα έρχεται στην Αθήνα με όλα τα αστέρια της και με σκοπό την νίκη.
Σίγουρα δεν θέλει να πάει να παίξει το clasico με την Ρεάλ προερχόμενη από ατυχές αποτέλεσμα με τον Παναθηναικό (όπως δεν ήθελε και η Ρεάλ, και έριξε 4 στον Άγιαξ).

Επίσης, αν δεν νικήσει σήμερα, τότε υπάρχουν πιθανότητες για..καρδιοχτύπια την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.
Αν η Ρουμπίν κερδίσει σήμερα την Κοπεγχάγη, η Μπαρτσα κινδυνεύει ακόμα και να μείνει εκτός, αν ηττηθεί από την Ρουμπίν στην Βαρκελώνη.
Αν η Κοπεγχάγη κερδίσει σήμερα, τότε η Μπάρτσα θέλει μόνο νίκη με τον Παναθηναικό, αλλιώς η πρώτη θέση του ομίλου θα βρίσκεται στα χέρια των Δανών!
Μόνο αν έρθει ισοπαλία το Ρουμπίν - Κοπεγχάγη η Μπαρτσελόνα δεν θα έχει και τόσο σπουδαίο βαθμολογικό κίνητρο.

Η πιο σοφή επιλογή είναι να περιμένουμε το ματς στην Ρωσία, και αναλόγως να ποντάρουμε, αν και μάλλον το κίνητρο της καλής ψυχολογίας εν'όψει του ντέρμπι με την Ρεάλ φτάνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου