Λίγα λόγια για το blog αυτό.

Ο σκοπός αυτού του blog είναι απλά να παρουσιάζω κάποιες προτάσεις στοιχηματισμού (μετά από προσωπική μελέτη) αλλά και μερικές απόψεις (δικές μου ή μη) για διάφορα αθλητικά θέματα.

Να πω απλώς ότι μελετάω για το στοίχημα ΚΥΡΙΩΣ premier league, bundesliga, primeda division και ελληνική super league, άρα να περιμένετε η πλειοψηφία των προτάσεων να είναι από αυτά τα πρωταθλήματα.

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/11

ARSENAL - TOTTENHAM GOAL-GOAL

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν με ευκολία, ενώ δεν είναι και οι πιο αξιόπιστες αμυντικά.
Νομίζω ότι είναι προτιμότερο να ποντάρουμε στο ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το οποίο πληρώνει λίγο παραπάνω από τον άσσο, χωρίς όμως να έχει περισσότερο ρίσκο (κατά την γνώμη μου φυσικά)


MANCHESTER UNITED - WIGAN ακριβές σκορ 2-0,2-1,3-0,3-1

Σχεδόν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της η Μάνστεστερ σκοράρει 2 έως 3 γκολ.
Οπότε θα μοιράσω το ποντάρισμα μου στα ακριβή σκορ που αναγράφονται πιο πάνω. Ο μέσος όρος απόδοσης των παραπάνω σκορ είναι 9.8, και αν αυτό το διαιρέσουμε με το 4 (όπως θα κάνουμε και με το ποσό πονταρίσματός μας) μας δίνει απόδοση κοντά στο 2.4.


LIVERPOOL - WEST HAM WEST HAM + 1.5 GOAL

Eπέστρεψε στις κακές εμφανίσεις η Λίβερπουλ. Στα εντός έδρας ματς της, όλες οι νίκες της έχουν έρθει με 1 γκολ διαφορά (με εξαίρεση το ματς ειδικών συνθηκών με την Τσέλσι)Επίσης, σε αυτό το παιχνίδι δεν θα έχει τον Τζέραρντ. Η Γουέστ Χαμ παλεύει όλα τα παιχνίδια της, και όταν χάνει δεν χάνει με διαφορά πάνω του ενός γκολ. Με λίγα λόγια, ακόμα και αν η Λίβερπουλ κερδίσει (που δεν το έχω σίγουρο) δεν νομίζω ότι θα κερδίσει με διαφορά μεγαλύτερη του 1 γκολ.
Αξίζει να ποντάρουμε στο handicap +1.5 γκολ (κοντά στο 1.60 η απόδοση) για την Γουεστ Χαμ, με το οποίο πληρωνόμαστε αν η Λίβερπουλ κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, και φυσικά με Χ2


VILLAREAL - VALENCIA 1
Η Βιγιαρεάλ έχει 5 στα 5 εντός έδρας. Στο πρωτάθλημα έχει μόνο 2 ήττες, η πρώτη στην πρεμιέρα και η δεύτερη την προηγούμενη αγωνιστική από την Μπαρτσελόνα (αν και έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο).
Η Βαλένθια έχει μόνο 1 νίκη στους 5 τελευταίους αγώνες για το πρωτάθλημα, και ταξιδεύει στην έδρα της Βιγιαρεάλ χωρίς τους Mata(βασικός επιθετικός) , César (βασικός τερματοφύλακας), Mathieu (βασικός αμυντικός), Topal (ημιβασικός μέσος),Jordi Alba (ημιβασικός μέσος) και Manuel Fernandes (βασικός μέσος).
Νομίζω έχει αξία ο άσσος σε αποδόσεις γύρω στο 2.00.




Κάποια ματς τα οποία έχουν value οι επιλογές είναι:

De Graafschap - Roda 2 (2.30)
Vitesse - Heracles 1 (2.00)
Nürnberg - Kaiserslautern 1 (1.90)
Rennes - Brest 2 (5.50) (H Μπρεστ είναι ΠΡΩΤΗ στο πρωτάθλημα, και η απόδοση να κερδίσει την Ρεν δίνει 5.50!! Οσο και αν είναι πυροτέχνημα η μέχρι τώρα πορεία της Μπρεστ, αξίζει το ρίσκο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου