Λίγα λόγια για το blog αυτό.

Ο σκοπός αυτού του blog είναι απλά να παρουσιάζω κάποιες προτάσεις στοιχηματισμού (μετά από προσωπική μελέτη) αλλά και μερικές απόψεις (δικές μου ή μη) για διάφορα αθλητικά θέματα.

Να πω απλώς ότι μελετάω για το στοίχημα ΚΥΡΙΩΣ premier league, bundesliga, primeda division και ελληνική super league, άρα να περιμένετε η πλειοψηφία των προτάσεων να είναι από αυτά τα πρωταθλήματα.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/11

Λόγω φόρτου εργασίας και μη έμπνευσης, μόνο 2 ματς για σήμερα:

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. - ΕΣΠΑΝΙΟΛ 1

4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα για την Ατλέτικο εντός έδρας. Ακριβώς το αντίθετο για την Εσπανιόλ (1-1-4) εκτός έδρας. Αρχίζει και βρίσκει τον καλό του εαυτό ο Φορλάν, χωρίς απουσίες η Ατλέτικο.

Με αρκετές απουσίες η Εσπανιόλ, που έτσι και αλλιώς είναι αδύναμη εκτός έδρας. Θα λείπουν οι: Ruiz (βασικός αμυντικός), Duscher (βασικός χαφ), D.Garcia (βασικός αμυντικός) και Galan (αναπλ αμυντικός).

Δίκαιος ο άσσος στο 1.57


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1

Μόλις 2 ισοπαλίες η Φιορεντίνα (τα υπόλοιπα ματς ήττες) εκτός έδρας, σε 6 αγώνες. Ο προπονητής Μιχαϊλοβιτς (τον οποίω εκτιμούσα σαν παίκτη αλλά όχι σαν προπονητή) δεν θα έχει τον βασικό τερματοφύλακα Frey, τον βασικό χαφ Montolivo, τον σταρ επιθετικό Mutu και τον βασικό αμυντικό Natali.

Μακροχρόνιες οι απουσίες της Γιουβέντους, δεν θα επηρεάσουν την καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται.

Δίκαιος στο 1.61 ο άσσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου