Λίγα λόγια για το blog αυτό.

Ο σκοπός αυτού του blog είναι απλά να παρουσιάζω κάποιες προτάσεις στοιχηματισμού (μετά από προσωπική μελέτη) αλλά και μερικές απόψεις (δικές μου ή μη) για διάφορα αθλητικά θέματα.

Να πω απλώς ότι μελετάω για το στοίχημα ΚΥΡΙΩΣ premier league, bundesliga, primeda division και ελληνική super league, άρα να περιμένετε η πλειοψηφία των προτάσεων να είναι από αυτά τα πρωταθλήματα.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Σάββατο, 13/11

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 1 1.30

Εξαιρετική παράδοση ο Παναθηναικός κόντρα στην Λάρισα.
Έμαθε να παίζει με τις απουσίες των Λέτο και Νίνη ο Παναθηναικός.
Για την Λάρισα θα απουσιάζει το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο (Νταμπίζας-Ταυλαρίδης).



ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1 1,65

Τελικά θα είναι στην αποστολή της Ατλέτικο ο Αγουέρο όπως και ο τερματοφύλακας Ντε Χέα. Η Οσασούνα θα παίξει χωρίς τον επιθετικό Παντιάνι και τον μέσο Καμούνιας.

Η Οσασούνα σε 5 εκτός έδρας ματς έχει μόλις μία ισοπαλία και 4 ήττες, έχοντας σκοράρει 1 γκολ!! Τέτοια ματς πρέπει (και μπορεί) να τα παίρνει η Ατλέτικο για να παραμείνει κοντά στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League



EΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕ ΡΙΣΚΟ

Κάποιες επιλογές με αρκετό ρίσκο αλλά και αρκετό value είναι κατά την γνώμη μου:

ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΣΤΟΥΤΓΓΑΡΔΗ 2 2.30
Δεν έχει νίκη ακόμα εκτός η Στουτγγάρδη, αλλά νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να ανεβαίνει, ειδικά τώρα με την έλευση του καινούργιου προπονητή. Η Καιζερσλάουτερν είναι μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας.

ΣΕΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2 2.00
Η δεύτερη χειρότερη εντός έδρας ομάδα υποδέχεται την δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας. Αυτό από μόνο του κάνει value το διπλό σε αποδόσεις κοντά στο 2. Σοβαρή βέβαια η απουσία του βασικού επιθετικού Derdiyok για την Λεβερκούζεν


ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΠΑΟΚ -ΑΕΚ
NEWCASTLE - FULHAM
STOKE - LIVERPOOL
WEST HAM - BLACKPOOL
WIGAN - WBA
WOLVES - BOLTON

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου