Λίγα λόγια για το blog αυτό.

Ο σκοπός αυτού του blog είναι απλά να παρουσιάζω κάποιες προτάσεις στοιχηματισμού (μετά από προσωπική μελέτη) αλλά και μερικές απόψεις (δικές μου ή μη) για διάφορα αθλητικά θέματα.

Να πω απλώς ότι μελετάω για το στοίχημα ΚΥΡΙΩΣ premier league, bundesliga, primeda division και ελληνική super league, άρα να περιμένετε η πλειοψηφία των προτάσεων να είναι από αυτά τα πρωταθλήματα.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ, 23 / 10

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ 1

Ο Ατρόμητος έχει σκοράρει στα 5 από τα 6 παιχνίδια του, και πιστεύω οτί θα σκοράρει και τουλάχιστον μία φορά εναντίον της Ξάνθης.
Το μεγάλο του πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί συνήθως να κρατήσει το προβάδισμα του. Αυτή όμως την αγωνιστική έχει όμως απέναντι του μία ομάδα με σχεδόν ανύπαρκτη επιθετική λειτουργία, ειδικά εκτός έδρας. Το γεγονός ότι για την Ξάνθη επανέρχεται ο καλός φορ Ουέλιγκτον από τραυματισμό, δεν της αρκεί, ειδικά αν δεν παίξει ο καλός μεσοεπιθετικός Πόι (είναι αμφίβολος).

Άσσος λοιπόν (2.10 / 1.90) (Στις παρενθέσεις γράφω πάντα πρώτη την μέση απόδοση που δίνεται στο ίντερνετ, και μετά την απόδοση του ΟΠΑΠ)


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ UNDER


Αμυντικογενής ομάδα ο αστέρας, τα καταφέρνει καλύτερα όταν παίζει εκτός έδρας (2 νίκες, 1 ισ. 1 ήττα, προφανώς τον βολεύει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων) παρά εντός (0-2-0)
Τα μόνα του παιχνίδια που δεν έχουν έρθει Under ήταν εκτός με ΑΕΚ(ισσοπαλία 2-2, παιχνίδι που γίνεται μία στο τόσο) και Ολυμπιακό (φυσιολογική ήττα με 3-0).
Σε παιχνίδια με αντιπάλους μικρομεσαίες ομάδες, περιμένω να φέρει πολλά under, όχι μονο τώρα, αλλά όλη την χρονιά.

Και ο Ηρακλής από την μεριά του έχει 5/6 under, εξαίρεση ο αγώνας της πρεμιέρας που κέρδισε τον Ολυμπιακό 2-1. Αυτός όμως ο αγώνας ήταν εξαίρεση από μόνος του, λογικά δεν θα δούμε πολλά over ούτε από τον Ηρακλή.

Under (1.55/1.50)



WEST BROM - FULHAM

Εκπληκτική πορεία οι γηπεδούχοι μέχρι τώρα! Βρίσκονται στην 6η θέση ενώ είναι αήττητοι εδώ και 5 αγώνες, έχοντας αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων Tottenham, Arsenal και Man.United! Αρκετά φορμαρισμένοι λοιπόν οι γηπεδούχοι που όμως έχουν αμφίβολο τον πρώτο τους σκόρερ Odemwingie (6 βασικός, 3 γκολ).

Η Fulham από την άλλη είναι η ομάδα των ισοπαλιών. Έχει 6 σε 8 αγώνες (!) και 4 στους 4 εκτός έδρας της αγώνες (!!).
Θα έχει όμως πολύ σημαντικές απουσίες, καθώς όλη της η μεσαία γραμμή είναι εκτός.
Πιο συγκεκριμένα, δεν θα παίξουν οι χαφ S.Davies(8 βασικός, 1 γκολ), D.Murphy (8 β), D.Etuhu (7 β, 1 γκολ) D.Duff (6 β),
ενώ ο επιθετικός Zamora (4 β, 1 γκολ) θα επιστρέψει σε μερικούς μήνες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λόγω των ελλείψεων, στα χαφ θα παίξουν οι Jonathan Greening, Chris Baird, Zoltan Gera and Clint Dempsey,
που αν εξαιρέσουμε τον Dempsey, όλοι οι άλλοι έχουν 5-6 συμμετοχές στην βασική ενδεκάδα ΣΥΝΟΛΙΚΑ!
Μπήκε στην αποστολή της Fulham και ο A.Johnson, o οποίος λείπει από τον προηγούμενο Γενάρη.
Δεν ξέρω αν οι αναπληρωματικοί χαφ της Fulham μπορέσουν να αντέξουν στην πίεση των γηπεδούχων.

Δύο οι επιλογές μας εδώ: Ο άσσος που πληρώνει 2.10 έξω (1.95 στον ΟΠΑΠ), ή αν δεν παίξει τελικά ο πρώτος σκόρερ Odemwingie και τελικά φοβηθούμε τις (πολλές) ισσοπαλίες που καταφέρνει και φέρνει η Fulham, μπορούμε να παίξουμε άσσο με λίγη κάλυψη στο Χ, ή να παίξουμε
West Brom με χάντικαπ -0, το οποίο σημαίνει ότι παίρνουμε τα λεφτά μας πίσω σε περίπτωση ισοπαλίας (γνωστό και ως draw no bet) σε τιμές περίπου 1.50. Ο καθένας διαλέγει και παίρνει.


CHELSEA (-2.5 γκολ) - WOLVES

Επανέρχεται ο Drogba για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα παίξουν χωρίς τους Frank Lampard, Alex , Yossi Benayoun και Ramires.
Για την Wolves θα λείψουν οι Mancienne (αμυν. 4 βασ) Henry (μέσος 7 βασ) Craddock (αμυν 8 βασ).
Σε φόρμα οι γηπεδούχοι, ντεφορμέ οι φιλοξενούμενοι, με αδυναμίες εκτός έδρας. Πολύ πιθανό να έχουμε σκορ σαν το περσινό (4-0).
Πιστεύω ότι η Chelsea μπορεί να φτάσει τα 3 γκολ, οπότε νομίζω ότι το handicap -2.5 για την Chelsea είναι δίκαιο στο 2.15.

GLADBACH - WERDER 2

Πρώτον: η GLADBACH δεν βλέπεται. 2 βαθμούς στους τελευταίους 6 αγώνες και αν συνεχίσει έτσι τότε του χρόνου θα παίζει με τα μεγαθήρια
τύπου Πάντερμπορν, Όσναμπρικ και Ίνγκολσταντ στα πολυτελή σαλόνια της Β κατηγορίας Γερμανίας.
Δεύτερον: η GLADBACH έχει σημαντικές απουσίες. Δεν παίζουν οι: Dante (αμυν, 4 βασ), Matmour (επιθ, 1 βασ,1 αλλ), Arango (σταρ μέσος, 8 βασ, 1 γκολ), Brouwers (αμυν,6 βασ, 1 γκολ) και Schachten (αμυν, 2 βασ, 2 αλλ) και άλλοι 3 (Jaures,Jantshke,Dorda) που δεν έχουν συμμετοχή
Τρίτον: η WERDER ανεβαίνει. Έχει 2 σοβαρές απουσίες, τον βασικό τερματοφύλακα Wiese και τον βασικό (όταν επανέλθει) στόπερ Naldo, αλλά έχει σαφώς καλύτερη ομάδα.

Σχεδόν όλοι ξέρουν ότι η Werder παίζει φουλ επίθεση, με αποτέλεσμα να δέχεται πολλά γκολ, αλλά η Gladbach χωρίς το δεκάρι της, τον χαρισματικό Arango δεν νομίζω ότι θα ακολουθήσει τον ρυθμό της Werder.
Μόνο αρνητικό η προιστορία (6-1-1)
To διπλό στο 2.10 είναι πολύ καλό (1.90 στον ΟΠΑΠ).

REAL M. - RACING SANTANDER Nίκη REAL xωρίς να δεχθεί γκολ.

Η Real παρουσιάζεται σοβαρή και φορμαρισμένη. Στην έδρα της έχει το απόλυτο (3/3) με τέρματα 10-1. Η Racing έχει επιθετικό πρόβλημα, καθώς έχει σκοράρει 4 γκολ σε 7 αγώνες πρωταθλήματος. Εκτός έδρας, έχει σκοράρει 1 γκολ σε 3 αγώνες. Πιστεύω ότι θα πάει στο Μπερναμπέου, θα κλειστεί για να μην φάει πολλά γκολ, και μπροστά δεν θα κάνει τίποτα. Η Real όπως αναμενόταν έχει σοβαρευτεί τώρα με τον Mourinho, τέρμα οι λογικές του "όσα βάλουμε και όσα φάμε".

Ο άσσος είναι στο πολύ χαμηλό 1.15 στο ίντερνετ, και ΟΠΑΠ το δίνει στο 1.35 με ένα γκολ χάντικαπ για τους φιλοξενούμενους. Εγώ θα προτιμήσω το "να νικήσει η Ρεαλ χωρίς να δεχθεί γκολ" που πληρώνει 1.73




ΧΟΝΚΑ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ 1

τελειώνει το πρωτάθλημα Φιλανδίας και τα πράγματα είναι απλά: Αν η Χόνκα κερδίσει την αδιάφορη Ιντερ, τότε βγαίνει στο Europa League ότι και να γίνει. Αν δεν κερδίσει, θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των άλλων.

Στα ανταλλακτήρια ο άσσος είναι στο υψηλό 1.85, ενώ στους book βρίσκεται από 1.60 έως και 1.80 (!) ενώ στον ΟΠΑΠ 1.55





ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ:
14.00 ΧΟΝΚΑ - ΙΝΤΕΡ Τ. 1
16.30 GLADBACH - WERDER 2
17.00 WEST BROM - FULHAM 1 ή 1 draw no bet
17.00 CHELSEA - WOLVES 1 (chelsea -2,5 goals)
17.15 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ 1
19.30 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - ΗΡΑΚΛΗΣ UNDER
21.00 REAL M. - RACING 1 (real να μην δεχθεί γκολ)


ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου