Λίγα λόγια για το blog αυτό.

Ο σκοπός αυτού του blog είναι απλά να παρουσιάζω κάποιες προτάσεις στοιχηματισμού (μετά από προσωπική μελέτη) αλλά και μερικές απόψεις (δικές μου ή μη) για διάφορα αθλητικά θέματα.

Να πω απλώς ότι μελετάω για το στοίχημα ΚΥΡΙΩΣ premier league, bundesliga, primeda division και ελληνική super league, άρα να περιμένετε η πλειοψηφία των προτάσεων να είναι από αυτά τα πρωταθλήματα.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΑΓΓΛΙΑ १६ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Αρκετά Χ φέτος στην Πρέμιερ (35.71% των αγώνων) και προσωπικά τα έχω πάει καλά παίζοντας κάποιο σύστημα με ισοπαλίες, και θα το τιμήσω και αυτό το Σ/Κ.

Προς την ισοπαλία κλίνουν τα ματς Wolves - West ham, Bolton - Stoke και Fulham - Tottenham.
Τα πρώτα 2 ματς γιατί μιλάμε για ισάξιους αντιπάλους, και το Fulham - Tottenham γιατί η Tottenham παραμονές αγώνων Champions' League παρουσιάζει έλλειψη συγκέντρωσης και έχει χάσει βαθμούς. Από την άλλη, η Fulham δεν είναι στο επίπεδο της Tottenham, έχει και κάποιες σοβαρές ελλείψεις και δύσκολα θα κερδίσει το ματς. Επίσης, να πούμε ότι η Fulham 6 ισοπαλίες σε 7 ματς!

Απουσία της τελευταίας στιγμής ο Drogba για την Chelsea, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στο δύσκολο ματς με την Aston Villa, έδρα στην οποία η Chelsea έχει κερδίσει 1 φορά στα τελευταία 9 ματς. Θυμίζουμε ότι δεν παίζει ούτε ο Lampard ούτε ο Alex, ενώ αμφίβολλος είναι ο Heskey για την Aston Villa. Μακριά από το διπλό της Chelsea λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου