Λίγα λόγια για το blog αυτό.

Ο σκοπός αυτού του blog είναι απλά να παρουσιάζω κάποιες προτάσεις στοιχηματισμού (μετά από προσωπική μελέτη) αλλά και μερικές απόψεις (δικές μου ή μη) για διάφορα αθλητικά θέματα.

Να πω απλώς ότι μελετάω για το στοίχημα ΚΥΡΙΩΣ premier league, bundesliga, primeda division και ελληνική super league, άρα να περιμένετε η πλειοψηφία των προτάσεων να είναι από αυτά τα πρωταθλήματα.

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ ΧΘΕΣ, ΑΦΘΟΝΟ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ, ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑ (ΦΥΣΙΚΑ) ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ:

17.00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 1 (1.60)
Ξεκούρασε Τζέραρντ και Τόρες μεσοβδόμαδα ο Χόντσον, γιατί θέλει πολύ να πάρει το ματσάκι με την έτσι και αλλιώς μέτρια Μπλάκμπερν.

18.00 ΑΡΛ - ΛΥΩΝ 2 (1.50)
Δεν υπάρχει ομάδα Αρλ. Η Λυών θα νικήσει. Κοιτάξτε την βαθμολογία και θα δείτε ότι δεν χρειάζεται να γράψω τίποτα άλλο.

20.15 Σπόρτινγκ Λισ. - Ριο Άβε 1 (1.35)
Ανύπαρκτη η Ριο Άβε, θα κερδίσει η Σπόρτινγκ.

20.30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ 1 (1.40)
Κουρασμένος ο Άρης και με πρόβλημα στο γκολ. Τραυματίες τα αμυντικά χαφ Πρίττας και Ναφτί, τα εναπομείνοντα δύο αμυντικά χαφ έχουν κουραστεί να παίζουν 2 αγώνες την εβδομάδα. Εκτός από αυτά, έξω είναι και ο Ρονάλντο Γκιάρο, όπως και ο Τσέζαρεκ, αμφίβολος ο Κόκε. Εκτός από όλα αυτά, ο Ολυμπιακός είναι ξεκούραστος και καλύτερος σαν ομάδα, σε κατάμεστο γήπεδο θα πάρει την νίκη.

21.00 ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ UNDER (1.60)

Όλα τα λεφτά ο Σκόκο για την επιθετική ανάπτυξη της ΑΕΚ, χωρίς αυτόν δύσκολα κάνει φάσεις η ΑΕΚ. Κουρασμένοι και οι χαφ της (Καφές,Μάκος,Ντιοπ) και απο το 90λεπτο και από το ταξίδι της επιστροφής από το Βέλγιο.
Ο Παναθηναικός προβληματίζει εδώ και καιρό, λείπουν πάλι όλοι οι ακραίοι χαφ (Νίνης,Γκοβού,Λέτο), κουρασμένοι οι Καραγκούνης Κατσουράνης και Λουίς Γκαρσία, πάλι με γιόμες θα ψάχνουν τον Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου