Λίγα λόγια για το blog αυτό.

Ο σκοπός αυτού του blog είναι απλά να παρουσιάζω κάποιες προτάσεις στοιχηματισμού (μετά από προσωπική μελέτη) αλλά και μερικές απόψεις (δικές μου ή μη) για διάφορα αθλητικά θέματα.

Να πω απλώς ότι μελετάω για το στοίχημα ΚΥΡΙΩΣ premier league, bundesliga, primeda division και ελληνική super league, άρα να περιμένετε η πλειοψηφία των προτάσεων να είναι από αυτά τα πρωταθλήματα.

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΝΣΕΡΡΑ'Ι'ΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.15

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 (1,45 στα ανταλλακτήρια, 1.40 στους μπουκ, 1.30 στον ΟΠΑΠ)

Φιλικές σχέσεις οι 2 ομάδες, θυμίζουμε ότι πέρισυ ο Πανσεραικός κέρδισε και απέκλεισε τον Ολυμπιακό στο κύπελλο, με τους Πειραιώτες να μην κάνουν ένσταση (ενώ υπήρχε η αφορμή) και τον Πανσεραικό να προκρίνεται..ευγνωμονώντας τον Ολυμπιακό για την μη-ένσταση. Ο Ολυμπιακός έδωσε 2 δανεικούς στον Πανσεραικό (Παπάζογλου και Σουμπίνιο) οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Δεν ικανοποιεί η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων, δύσκολα θα αντισταθούν στους φιλοξενούμενους. Τελικά μπήκε στην αποστολή ο πολύτιμος (όπως όλα δείχνουν) μέσος Ουρτάδο για τον Ολυμπιακό. Εκτός αποστολής οι Ζαιρί και Νέμεθ, αμφότεροι χωρίς συμμετοχή φέτος στο πρωτάθλημα.

Δίκαιο νομίζω το 1.45 του ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου