Λίγα λόγια για το blog αυτό.

Ο σκοπός αυτού του blog είναι απλά να παρουσιάζω κάποιες προτάσεις στοιχηματισμού (μετά από προσωπική μελέτη) αλλά και μερικές απόψεις (δικές μου ή μη) για διάφορα αθλητικά θέματα.

Να πω απλώς ότι μελετάω για το στοίχημα ΚΥΡΙΩΣ premier league, bundesliga, primeda division και ελληνική super league, άρα να περιμένετε η πλειοψηφία των προτάσεων να είναι από αυτά τα πρωταθλήματα.

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ

Σάββατο, 18/9, 17.15
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ

UNDER 2.5 goals. 1.53 στα ανταλλακτήρια, 1.44 στους Μπουκ, 1.40 στον ΟΠΑΠ.

Και ο Εργοτέλης και η Ξάνθη είναι 2 ομάδες με "σφιχτό" στυλ παιχνιδιού. Η Ξάνθη θα προσπαθήσει να φύγει με το Χ, όπως κάνει σε όλα τα εκτός έδρας της παιχνίδια, ο Εργοτέλης θέλει φυσικά την νίκη, αλλά αφενός στον πρώτο αγώνα (ήττα εντός έδρας από Αστέρα Τρίπολης με 0-1) έδειξε ανέτοιμος να διασπάσει κλειστές άμυνες, αφετέρου δεν θα ρισκάρει και αλόγιστα για την νίκη, γιατί μια δεύτερη εντός έδρας ήττα θα ήταν πολύ άσχημη. Πλήρης ο Εργοτέλης, λείπει ο καλός επιθετικός Ουέλικτον, ο καλός χαφ Κιντάνα ("καλές" απουσίες για το Under) και ο καλός αμυντικός Κωστούλας ("κακή" απουσία για το Under) για την Ξάνθη. 4 Under στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους στην Κρήτη.

Υ.Γ Για τους πιο ριψοκίνδυνους, Under 1.5 goals, 2.7 στα ανταλ/ρια, 2.5 στους μπουκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου