Λίγα λόγια για το blog αυτό.

Ο σκοπός αυτού του blog είναι απλά να παρουσιάζω κάποιες προτάσεις στοιχηματισμού (μετά από προσωπική μελέτη) αλλά και μερικές απόψεις (δικές μου ή μη) για διάφορα αθλητικά θέματα.

Να πω απλώς ότι μελετάω για το στοίχημα ΚΥΡΙΩΣ premier league, bundesliga, primeda division και ελληνική super league, άρα να περιμένετε η πλειοψηφία των προτάσεων να είναι από αυτά τα πρωταθλήματα.

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Όσο σημαντικό είναι το τι παίζουμε στο στοίχημα, άλλο τόσο σημαντικό είναι τι ΔΕΝ παίζουμε και ποιες παγίδες αποφεύγουμε. Θεώρησα χρήσιμο να προτείνω μερικά σημεία από τα οποία καλύτερα να μείνουμε μακριά.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ: 18/9

Δεν ακουμπάμε από Αγγλία:
1) τον άσσο στο Άστον Βίλα - Μπόλτον. Η Βίλα συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις, συνεχίζει χωρίς προπονητή (ο Ουγέ αναλαμβάνει από δευτέρα) και έχει αμφίβολο τον Κάριου. Μία ήττα μόνο φέτος για την Μπόλτον, και αυτή με την Άρσεναλ και αφού έμεινε πρώτα με 10 παίκτες.

2) τον άσσο στο Έβερτον - Νιουκάστλ. Για 1.60 δεν θα ποντάρουμε σε ομάδα που δεν έχει νίκη ακόμα και που παίζει χωρίς καθαρό επιθετικό (γιατί έχουν τραυματιστεί όλοι πλην του Breckford, τον οποίο όμως δεν εμπιστεύεται ο Μόγες). Η Νιουκάστλ έχει μάλλον λιγότερους βαθμούς από αυτούς που αξίζει.

Δεν ακουμπάμε από Γερμανία:
1) τον άσσο της Βόλφσμπουργκ με το Αννόβερο. Στο 1.60 η γηπεδούχος που δεν έχει ΟΥΤΕ βαθμό στους πρώτους 3 αγώνες της. Το Αννόβερο αντίθετα έχει 2 νίκες και 1 ισσοπαλία. Μέχρι να βρει την φόρμα της η γηπεδούχος ομάδα και να επιστρέψει ο παικταράς Φρίντριχ στο κέντρο της άμυνάς της, μακρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου