Λίγα λόγια για το blog αυτό.

Ο σκοπός αυτού του blog είναι απλά να παρουσιάζω κάποιες προτάσεις στοιχηματισμού (μετά από προσωπική μελέτη) αλλά και μερικές απόψεις (δικές μου ή μη) για διάφορα αθλητικά θέματα.

Να πω απλώς ότι μελετάω για το στοίχημα ΚΥΡΙΩΣ premier league, bundesliga, primeda division και ελληνική super league, άρα να περιμένετε η πλειοψηφία των προτάσεων να είναι από αυτά τα πρωταθλήματα.

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Μπλάνκο-ΑΕΚ

Ο Μπλάνκο δεν δέχτηκε την προσφορά της ΑΕΚ για ανανέωση συμβολαίου του, γιατί θεωρεί λίγα τα λεφτά για κάποιον που έχει προσφέρει τόσα στην ΑΕΚ. Η άποψη μου είναι ότι τα καινούργια συμβόλαια σε ποδοσφαιριστές ΔΕΝ γίνονται για να τονιστεί η προσφορά του οποιοδήποτε παίκτη, σε οποιοδήποτε ομάδα, παρά μόνο για την αγωνιστική του αξία. Πόσο μάλλον σε μια ομάδα με οικονομικά προβλήματα που προσπαθεί να μειώσει το μπάτζετ. Και μην ξεχνάμε ότι δεν μιλάμε για βασικό (Τζιμπούρ παρόντος) παίκτη.

Επίσης, αντί ο Μπλάνκο να θέλει υψηλό συμβόλαιο για την προσφορά του τα προηγούμενα χρόνια (φυσικά μάλλον δεν αναφέρεται στην προσφορά του πέρυσι, γιατί σε τέτοια περίπτωση το συμβόλαιο του θα έπρεπε να είναι...τετραψήφιο), ίσως θα έπρεπε να σκεφτεί τί έχει προσφέρει η ΑΕΚ σε αυτόν. Τον πήρε από την Β κατηγορία της χώρας του, του έκανε συμβόλαιο το όποιο ούτε μπορούσε να ονειρευτεί στην Αργεντινή, του "έφτιαξε" όνομα, ε, και τώρα το συμβόλαιο 500.000 ευρώ + μπόνους που του δίνει, δεν είναι και για πέταμα.

Φυσικά δεν λέω ότι μόνο η ΑΕΚ βοήθησε τον παίκτη, ισχύει σαφώς και το αντίστροφο.

Αλλά το να ζητάει ο Μπλάνκο υψηλότερο συμβόλαιο, όχι γιατί πιστεύει ότι το δικαιούται λόγω αξίας, αλλά "τιμής ένεκεν", ε, είναι λίγο υπερβολικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου