Λίγα λόγια για το blog αυτό.

Ο σκοπός αυτού του blog είναι απλά να παρουσιάζω κάποιες προτάσεις στοιχηματισμού (μετά από προσωπική μελέτη) αλλά και μερικές απόψεις (δικές μου ή μη) για διάφορα αθλητικά θέματα.

Να πω απλώς ότι μελετάω για το στοίχημα ΚΥΡΙΩΣ premier league, bundesliga, primeda division και ελληνική super league, άρα να περιμένετε η πλειοψηφία των προτάσεων να είναι από αυτά τα πρωταθλήματα.

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ CHELSEA - MANCHESTER UNITED

CHELSEA - MANCHESTER UNITED

Υπεύθυνος σε μεγάλο ποσοστό για την πρόσφατη φόρμα της Chelsea, είναι ο αμυντικός David Luiz.
ΟΜΩΣ : Οι αμυντικοί David Luiz και ο Alex είναι εκτός αποστολής για την Chelsea. Άρα ο μόνος υποψήφιος για να πλαισιώσει τον Terry στο κέντρο της άμυνας, είναι ο Ivanovic. Αυτό σημαίνει ότι η αμυντική τετράδα θα είναι A.Cole (αριστερό μπακ),
Terry - Ivanovic (στο κέντρο της άμυνας) και ένας εκ των Bosingwa - Ferreira σαν δεξί μπακ.

Δεν με πείθει ο Σέρβος στο κέντρο της άμυνας, υστερεί σε ταχύτητα το δίδυμο
Ivanovic - Terry και θα αντιμετωπίσει προβλήματα με την ταχύτητα του Rooney και του Hernandez (ακόμα και αν ο δεύτερος δεν ξεκινήσει βασικός, θα χρησιμοποιηθεί κάποια στιγμή). Και φυσικά, όποιος από τους 2 Πορτογάλους αγωνιστεί ως δεξί μπακ, θα τα βρεί σκούρα, γιατί πολύ απλά μιλάμε για δευτεροκλασάτους μπακ.

Πιστέυω ότι η Manchester θα καταφέρει να σκοράρει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 φορά απόψε, και ακόμα και αν η Chelsea καταφέρει και νικήσει, δεν νομίζω ότι θα καταφέρει να κερδίσει με παραπάνω από 1 γκολ (π.χ 2-1), αποτέλεσμα που κατά την γνώμη μου κάνει φαβορί την Manchester.

Αυτήν την στιγμή, η πρόκριση της Manchester δίνει γύρω στο 2.10, απόδοση που μάλλον θα πέσει μετά το αποψινό ματς. Θεωρώ ότι αξίζει το ποντάρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου