Λίγα λόγια για το blog αυτό.

Ο σκοπός αυτού του blog είναι απλά να παρουσιάζω κάποιες προτάσεις στοιχηματισμού (μετά από προσωπική μελέτη) αλλά και μερικές απόψεις (δικές μου ή μη) για διάφορα αθλητικά θέματα.

Να πω απλώς ότι μελετάω για το στοίχημα ΚΥΡΙΩΣ premier league, bundesliga, primeda division και ελληνική super league, άρα να περιμένετε η πλειοψηφία των προτάσεων να είναι από αυτά τα πρωταθλήματα.

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΙΛΑΝ GG

ΜΙΛΑΝ - ΤΟΤΕΝΑΜ

Πολλές απουσίες και για τις 2 ομάδες.
Για την Μίλαν, δεν θα παίξουν οι Zambrotta,Bonera στην άμυνα, Ambrosini, Pirlo, Boateng,Van Bommel και Emmanuelson στα χαφ, και Cassano,Inzaghi στην επίθεση.
Για την Τότεναμ δεν παίζουν στην άμυνα Kaboul και King, στα χαφ οι Bale,Jenas,Huddlestone και μάλλον έξω θα είναι και ο Modric. Αμφίβολλοι δίνονται οι Crouch,Van der Vaart.


Η Μίλαν μάλλον θα παίξει με Αμπιάτι στο τέρμα, Abate ή Odo στα δεξιά, Antonini στα αριστερά και Nesta με Tiago Silva στο κέντρο της άμυνας. Οι 2 χαφ θα είναι σίγουρα οι Gatusso και Flamini. Ο τρίτος χαφ θα είναι είτε ο νεαρός Merkel είτε θα προωθηθεί στα χαφ ο αμυντικός Tiago Silva (δεν θα είναι η πρώτη φορά) και την θέση του στην άμυνα θα πάρει ο Yepes. Μπροστά από αυτούς τους 3 χαφ θα είναι είτε ο Seedorf είτε ο Pato. Το επιθετικό δίδυμο θα είναι ο Imbraimovic με έναν από τους Pato ή Robinho.

H Τότεναμ θα παίξει με Gomes στο τέρμα, Hutton και Assou Ekoto δεξί και αριστερό μπακ ταυτόχρονα, και 3 εκ των Gallas, Dawson και Bassong το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Palacios θα είναι το αμυντικό χαφ, και θα έχει δίπλα του τον Sandros ή τον Modric (αν καταφέρει και ξεπεράσει τον τραυματισμό του). Αριστερά λογικά ο φορμαρισμένος Cranicar (ή ο Piennar) και δεξιά ο Lennon. Πίσω από τον επιθετικό (που θα είναι ο Defoe) θα παίξει ο Van de Vaart.

Σαφώς πιο γρήγορη ομάδα η Τότεναμ, θα επιδιώξει να παίξει από τα πλάγια, εκεί όπου η Μίλαν με το 4-3-1-2 που παίζει ΔΕΝ έχει ακραίους μέσους, και οι Abate και Antonini θα έχουν δύσκολο έργο εναντίων Cranicar και Lennon, ειδικά αν ανεβαίνουν τα επιθετικά ακραία μπακ των Λονδέζων (Hutton, Assoy Ekotto), καθώς δύσκολα θα βοηθάνε αμυντικά στα πλάγια τα χαφ των Iταλών (μην ξεχνάμε και ότι η μεγάλη τους ηλικία δεν τους βοηθάει να έχουν τα τρεξίματα του παρελθόντος). ΤΕΡΑΣΤΙΑ απώλεια ο Bale,ο οποίος παίζει πάνω στην γραμμή και θα βοήθαγε πολύ να ανοίξει η άμυνα της Μίλαν. Ο Cranicar είναι παίκτης που προτιμάει να συγκλίνει στο κέντρο, όμως θα έχει πίσω του τον Assou Ekotto για να κάνει το overlap.
O Nesta δεν έχει την ταχύτητα του παρελθόντος, και αν τελικά παίξει ο Tiago Silva στα χαφ, και αγωνίστεί ο αργός Yepes στο κέντρο της άμυνας, θα κάνουν πάρτυ οι Defoe και Van de Vaart.

Από την άλλη, η άμυνα ΕΙΝΑΙ το αδύνατο σημείο της Τότεναμ, και τα 2 αμυντικά χαφ της είναι ο (μέτριος) Palacios και ο Sandro, που δεν τον έχουμε δει ακόμα σε δύσκολα ματς. Έχουν τις δυνατότητες οι Ibraimovic και Robinho (ή Pato) να σκοράρουν.

Πολύ καλή επιλογή το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες, στο 1.90 στο ίντερνετ.
Επίσης μια τολμηρή επιλογή θα ήταν το 2 της Τότεναμ γύρω στο 6!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου