Λίγα λόγια για το blog αυτό.

Ο σκοπός αυτού του blog είναι απλά να παρουσιάζω κάποιες προτάσεις στοιχηματισμού (μετά από προσωπική μελέτη) αλλά και μερικές απόψεις (δικές μου ή μη) για διάφορα αθλητικά θέματα.

Να πω απλώς ότι μελετάω για το στοίχημα ΚΥΡΙΩΣ premier league, bundesliga, primeda division και ελληνική super league, άρα να περιμένετε η πλειοψηφία των προτάσεων να είναι από αυτά τα πρωταθλήματα.

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 2/12

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ. 1 1,36
Και μόνο που ο προπονητής της Βιγιαρεάλ χαρακτήρισε το αποψινό ματς ως το πιο κρίσιμο που έχει δώσει η ομάδα του μέχρι τώρα, εμένα μου φτάνει.
Αναμένεται να παίξουν οι βασικοί για την ισπανική ομάδα, με εξαίρεση τον Capdevila ο οποίος είναι εκτός αποστολής.
Η Βιγιαρεάλ κέρδισε τον Πάοκ και την Μπριζ εντός έδρας, χρησιμοποιώντας ένα κράμα βασικών και αναπληρωματικών, τώρα με τους βασικούς θα καταφέρει να κερδίσει τους Κροάτες. Στο 1.36 ο άσσος


ΜΠΑΤΕ - ΔΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ Χ 3.30

Παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες βολέυονται με την ισοπαλία. Η μεν Μπάτε εξασφαλίζει την πρώτη θέση στον όμιλο της, η δε Διναμό θα θέλει μετά 1Χ στην έδρα της απέναντι στην Σέριφ. Σε περίπτωση μη ισοπαλίας, η Μπάτε κινδυνεύει να χάσει τη πρώτη θέση. Βέβαια, για την Διναμό, αν το άλλο ματς του ομίλου ΔΕΝ έρθει Χ, τότε είτε η Διναμό χάσει, είτε φέρει ισοπαλία, πάλι 1Χ θα θέλει την τελευταία αγωνιστική.
Εν πάσει περιπτώση, το Χ στο 3.30, το οποίο συμφέρει και τις 2 ομάδες, έχει αξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου